keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tiedote 1

Kaikille lähetettyyn paperiversioon halutut muutokset, lisäykset ja korjaukset tulee lähettää postitse tai sähköpostilla joko omaani tai blogin sähköpostiin.

Teen muutokset ja lähetän sitten kaikille uudet kyseiset sivut. Siis vielä tämän kerran tavallisella postilla.

Jouko:
Joten em. lähetyksessä menisi kaikille myös ne puuttuvat teidän perhekunnan tiedot. Joten voisitko ilmoittaa johonkin, oletteko halukkaita niitä antamaan ollenkaan? Sekin tieto olisi kiva saada.

Sen jälkeen muutan tämän blogin salasanalliseksi, jolloin voin välittää em. tiedot täällä niin etteivät ulkopuoliset niitä näe. Lähetän salasanan tuossa edellisessä postissa kaikille.


Sitten vastauksia jo tulleisiin kyselyihin:

Nimestään huolimatta tutkimus pitää jo sisällään myös Rauhan suvun tutkimusta. Kaikki Rä ja Ri - alkuiset henkilöt ovat Rauhan esi-äitejä tai -isiä.

Tässä blogissa saat kaikki näkyviin klikkaamalla tuosta vierestä oikealta Tunnisteet kohdasta Rauhaa. Vastaavasti Lauri tuo kaikki tänne kirjatut hänen esi-äidit ja -isät. Ja myös tekstit, joihin on kytketty kyseinen nimi.

Rauhan kaukaisin sukulainen on Rä -12 Olof Olofinpoika -Laatu. Tosin sama henkilö on myös Laurin puolella Li -11.

Ruututaulukkokuvan oranssit ruudut ovat Rauhan esi-äitejä ja -isiä. Vihreät Laurin. Harmaat ovat molempien. Pariskuntien välissä on heidän vihkipäivä. Tarkkaan kun katsoo, kulkee ruudusta ruutuun viivoja, jotka ohjaavat henkilöistä henkilöön.

En ole aikomassa yrittääkään selvittää Amerikan sukulaisia. Sefaniashan tuli sieltä takaisin neljän viiden vuoden välein, joten hänen mahdollisista sikäläisistä jälkeläisistä tokkopa tietoa löytyy. Rauhan isähän sen sijaan jäi sinne, joten hän saattoi avioitua uudestaan ja perustaa perheen. Tiedä häntä. Mutta työmaana niiden sukuhaarojen selvitys on liian iso minulle. Oma maa mansikka.

Helimäki -nimi tietyille ihmisille tuli siitä pienestä talosta, jossa niin moni sukumme jäsenistä on asunut. Ennen vanhaan ihmiset kulkivat talon nimillä. Omat vanhempammekin olivat Metsälän poikia ja tyttöjä. Vaikka oikeakin sukunimi oli.

Raija:
Ne kaksi lasta olivat Lauri Aatami ja Martta Margreta. Mutta ne eivät olleet papan vaan eri isästä, syntyivät ja kuolivat ennen avioliittoa papan kanssa. Mummu kertoi, että niidenkin isä oli Lauri, joka joutui vankilaan ja kuoli sinne. Kysyin lasten tiedot Kihniön kirkkoherran virastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti